De vermoeidheid is grotendeels geweken en heeft plaats gemaakt voor honger. Heel veel honger!

Alleen ben jij nu al een koppigaardje! Ik mag van jou precies niets anders eten dan cornflakes. De ongesuikerde hé! Vanaf ik iets anders eet, word ik ongemakkelijk!

Ik hoop maar dat dit snel voorbij is!

Ondertussen zijn we uit de ‘gevarenzone’. De 12 eerste spannende weken hebben we overleefd (al wisten we het maar voor 5 weken). Alles zou nu wat meer op z’n plooi moeten vallen en de meeste kwaaltjes zouden moeten verdwijnen.

En ik voel me nog steeds niet echt zwanger, op een beginnend buikje na. Precies of het nog steeds moet doordringen! Het zal volgens mij pas echt doordringen bij de eerste echte stampjes… begin je er dan snel aan? ❤️


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *