Hallo.

Mijn naam is Melanie.

Ik ben een nieuwe moeder die zonet ontdekt heeft dat ze nog veel moet leren.

Dit is mijn gezin.

Mijn vriend Tom, onze hond Mowgli en ik verwelkomden een lief klein meisje in ons hart op 9 september 2017.

Clara kwam zowat een maandje te vroeg piepen;

En had een afwijking aan haar hartje. Ze was nauwelijks 2 weken oud toen ze een hartoperatie onderging. Dankzij de moderne wetenschap, en de goede zorgen van de neonatale dienst van AZ sint Jan Brugge, voelt ze zich veel beter en is ze thuis van toen ze net een maand oud was. Of in haar geval, 0 maanden. De afwijking in haar hart is nog niet volledig in orde, maar ze is gezond genoeg om te groeien en bloeien.

Wij wonen in een oud, maar eigen huis aan de Belgische kust. Laat ons zeggen dat het een 20-jaren-plan is om die op te knappen, al is die tijdspanne ook al ambitieus.

Tom en ik doen hard ons best om zo gezond en ecologisch mogelijk te leven als maar comfortabel is, met de nodige slippertjes die daar bij horen. (lees: tweedehands shoppen ja, maar herbruikbare luiers, neen dankje!)

In deze blog zal je kunnen lezen over mijn gezin, familie, de goede en kwade dagen, het lachen en huilen, de verandering en de leerprocessen van ouder(s) worden en hopelijk over de liefde en de beste wensen die wij hebben voor onze kinderen.

Bedankt om te lezen,

Aarzel niet om vragen te stellen of je eigen ervaringen te delen met ons!

Liefs,

Melanie

Ps. Tom is ongelooflijk bemoedigend dat ik dit doe, leest graag mijn verhalen en plots mag ik zoveel foto’s trekken als ik maar wil (voor instagram hé, weetjewel), maar hij weet nog niet half wat hij zichzelf heeft aangedaan!

Abonneer je op deze blog!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Categorieën